Nord-Norges Barnesjakkolympiade.

I helgen ble andre turnering av Nord-Norges Barnesjakkolympiade spilt i Alta. Lik tidligere turnering (Tromsø) ble det spilt to turneringer der deltakerne kunne velge selv om de ønsket å spille langsjakk eller hurtigsjakk.

Fra Harstad deltok fem stykker som forsynte seg godt fra premiebordet. I hurtigsjakkturneringen ble Dario Kristensen og Levi Haldorsen hhv. nummer to og tre i klasse miniputt. I tillegg tok Ottar Oppsal en flott femteplass i samme klassen. I langsjakkturneringen ble Christoffer Langseth nummer tre i gruppe «under 1000» i rating. Johan Pettersen spilte også i denne gruppen og tok en fin 8. plass.

Les mer om turneringene på Alta sk sine hjemmesider. Det finnes også resultater og bildegalleri på hjemmesiden til Barnesjakkolympiaden.

IMAG0466 DSC05195

IMAG0492

IMAG0485 IMAG0482 IMAG0462 IMAG0458 IMAG0457