KM for lag og Harstadsjakken BGP er godt i gang!

Årets KM for lag er nå godt i gang. Hele 13 lag fra Sortland, Harstad, Narvik og Tromsø møtes til dyst for å kåre en kretsmester. I tillegg kvalifiserer de fire beste lagene seg til NNM for lag senere i år.

Etter to runder ligger Tromsø 2, Harstad 1 og Narvik 1 med full pott og fire lagpoeng. Rett bak med to poeng ligger hele ni lag. Deriblant favorittene Tromsø 1 som gikk på et litt overraskende tap mot sine klubbkamerater på andrelaget i første runde.

Tredje runde spilles i skrivende stund. Senere i kveld er det kretsting og et sosial arrangement på Milano. De som ønsker å delta på dette møter opp ca 20.30.

Foreløpig resultatliste etter runde 2 finnes her.

I Harstadsjakken BGP er det 20 deltakere som konkurrerer i to klasser. I klasse A er det tre stk som er i ledelsen med 3 poeng. (Kirill Fedchuk, Torben Skogen og Levi Haldorsen) I klasse B er det to unge herrer som har tatt en knapp ledelse.

Våre håpefulle er ferdige for i dag, men er klar for flere runder i morgen tidlig.

Foreløpig resultatliste finnes her.

Pga tekniske problemer har vi ikke fått på plass særlig med bilder. Dette kommer så snart det er mulig!