Barnesjakkolympiade og barnesjakkleir i Tromsø.

Hei alle sammen og takk for sist og meget vel gjennomført Barnesjakkolympiade på Heggen! Mye god sjakk og flotte tilbakemeldinger ang opplegget, maten osv. fra våre gjester fra Alta, Tromsø og Sortland.

Les mer her:http://www.harstadsjakklubb.no/?p=1414 )

Det nærmer seg etterhvert ferietid, men her følger først VIKTIG INFO om 2 sjakktilbud tidlig i august. De som er interesserte bes gi snarlig tilbakemelding til toraskogen@netscape.net, senest 15.juni takk.

1. Siste Barnesjakkolympiaden går av stabelen i Tromsø 8.-10.aug. Hvem blir med? Kan noen tenke seg å stille som reiseleder? Opplegget rundt Barnesjakkolympiaden blir som tidligere, med sponset buss fra Harstad og «full pakke» mat og overnatting for en rimelig penge.

Programmet her.

2. Dagene FØR denne turneringen arrangeres Barnesjakkleir i Tromsø (fra 4.aug) Tenker noen å være med på denne? Det blir helt sikkert meget lærerike og flotte dager.

– Stein Jensen –