Mye action til helgen!

I helga blir det masse liv og røre i Harstad. Under årets festspilldager vil Hans Olav Lahlum og Jan Sigmund Berglund holde et foredrag om sjakk OL som arrangeres i Tromsø. I tillegg vil det arrangeres simultansjakk og lynkurs for nybegynnere. Vi oppfordrer alle som er i Harstad på lørdag (28 juni) om å ta turen til torget for å få med seg dette kl. 14.00!

Boksignering:
Før selve foredraget på torget, vil Lahlum signere bøker hos Nordli bokhandel (Bysenteret), fra kl. 12.00 – 13.30.

I anledning arrangementet er det også blitt laget en sjakklåt. Les mer om dette og hør sangen på hjemmesidene til Harstad Tidene. Takk til Ole Gunnar Nilsen m/hjelpere som la ned en solid innsats for å få dette til.

Legger også ved to andre artikler som er skrevet de siste dagene. Den ene handler om arrangementet til helga, og den andre om Peter og Ødøn.