Barnesjakkolympiaden i Tromsø!

20140809_154156 Fjerde og siste turnering i sjakkstafetten «Barnesjakkolympiaden» ble avsluttet i Tromsø under Sjakk OL. Det var 80 deltakere som stilte til start, der i blant spillere fra Harstad, Alta, Tromsø, Stavanger og Arktangelsk (Russland). Harstad stilte med flere spillere som nok en gang gjorde en flott innsats:

 

 

Johan Petter20140810_171415sen gjorde et kjemperesultat og ble nr. 2 i  den eldste klassen. I siste parti stod han til gevist mot vinneren Endre Machlik fra Tromsø. Johan spilte et kjempeparti men mot slutten glapp det og han måtte nøye seg med uavgjort. Med seier hadde han gått helt til topps! I Johans klasse deltok 38 deltakere og Christoffer Langseth kom på 16.plass.

 

I den yngste klassen tok Sigurd Moen Hagen en imponerende 2.plass etter Mats Nærheim fra Stavanger.

Levi Haldorsen gjorde også en sterk turnering og tok 5. plass. Levi vant det interne klubb oppgjøret mot klubbkameraten Vegard Steinheim i siste runde. Vegard som tidligere har hatt best resultater i tidligere turneringer fikk det ikke helt til i denne turneringa og endte på 12.plass. I den yngste gruppa deltok 40 spillere. Dario Kristensen ble nr.14 og Knut Emil Howden ble nr.19.

I tillegg fikk Levi, Dario, Christoffer og Johan premie for å ha deltatt i alle turneringene.