Velkommen til Harstad og Advokatfirmaet Finn Chess International, 10 – 12. oktober!

Finn ChessNå er det kun få dager igjen til det braker løs her i Harstad. I skrivende stund er det hele 75 påmeldte, noe som må sies å være veldig bra. Vi har fortsatt godt med plass, så det er bare å melde seg på hvis du enda ikke har gjort det!

Som tidligere år starter turneringen med en hurtigsjakkrunde kl.19.30. Vi må derfor be våre gjester om å møte opp i god tid før runden starter slik at vi får registrert alle sammen. Andre runde starter kl. 21.00.

I tillegg til flotte spillefasiliteter tilbyr vi en rikholdig kantine med både mat og drikke. Det er også mulig å kjøpe kaffekort for hele helgen. Det er altså ikke vits å ta med seg termos og matpakke:) For de som er ukjent i Harstad, kan det være lurt å se på vedlagt kart.

Skulle du være så uheldig å ikke finne frem, vennligst ta kontakt med oss på telefon, 90034284 (Stein) eller 48277910 (Nils).

Vel møtt til en heidundrende sjakkhelg i Harstad!