NM for barn & ungdom i Stavanger!

NMU Logo PrekestolenDenne helgen deltar hele 9 stykker fra Harstad under NM for barn og ungdom i Stavanger. I tillegg er Stein Jensen med på lasset for å motivere og preppe åpninger. Det blir ekstra spennende å se om Ødøn klarer å følge opp det gode resultatet i fra fjor. Da ble han som vi husker nummer seks. Med den fremgangen han har hatt i år (200 ratingpoeng) så er det ikke usannsynlig at han kan blande seg inn blant de tre beste i klasse A.

Ellers er det store forhåpninger til Torben og Johan. Sistnevnte har jo vartet opp med solid spill de siste turneringene, der i blant seier i Blåbyen Grand Prix og nå sist Advokatfirmaet Finn Chess International.

Følgende deltar fra Harstad:

Klasse A: Ødøn Toth Engegård

Klasse B: Christoffer Langseth og Johan Pettersen

Klasse C: Idar Evenstad

Klasse E: Sigurd Moen Hagen, Levi Haldorsen, Dario Kristensen, Torben Skogen og Vegard Steinheim.

Resultater vi fortløpende bli lagt ut på turneringsservice! Første runde starter kl. 16.30.