Resultater fra NM for barn & ungdom 2014.

Harstadoppgjør mellom Christoffer Langseth og Johan Pettersen i runde 5.

Det ble dessverre ingen medaljer på Harstad under årets NM for barn & ungdom i Stavanger, men det ble levert en rekke flott prestasjoner. Ødøn Toth Engegård hang lenge med i medalsjestriden i klasse A, men det ble dessverre tap i siste runde. Ødøn endte på en solid sjetteplass i godt selskap med bla. Monika Machlik, Sigve Høiland og Erlend Kjyrkjebø.

 

I klasse B spilte Johan Pettersen og Christoffer Langseth. Det endte med hhv. 17 og 27 plass. En liten nedtur for Johan som vi forventet litt høyere opp på listene, men som garantert kommer sterkere tilbake neste år. Idar Evenstad gjorde en fin figur i klasse C med en 15 plass. I klasse E hadde vi hele fem stykker med. Gode prestasjoner av Torben Skogen og Sigurd Moen Hagen sikret dem 10 og 11 plass. Dario Kristensen, Levi Haldorsen og Vegard Steinheim ble hhv. nummer 27, 30 og 37 i samme klasse.

Masse bilder fra mesterskapet finnes på arrangørens hjemmeside!