Advokatfirmaet Finn Chess International videreføres i 2015 og 2016.

IMG_4339Advokatfirmaet Finn har blitt enig med Harstad Sjakklubb å videreføre samarbeidsavtalen fra 2012. Dermed fortsetter de som general sponsor de neste to år. Harstad Advokatfirmaet Finn bidrar med kr.40000 fordelt på to år. Tidligere har Advokatfirmaet Finn bidratt med kr.60000. Med den nye samarbeidsavtalen vil de støtte Harstad Sjakklubb med kr.100000. Harstad Sjakklubb er meget fornøyd at Advokatfirmaet Finn forsetter som general sponsor! Advokatfirmaet legger også vekt på at de støtter opp om Harstad Sjakklubbs involvering i ”sjakk i skolen” prosjektet.

Som en følge av samarbeidsavtalen videreføres Advokatfirmaet Finn Chess International som er oppkalt etter advokatfirmaet. Årets internasjonale turnering arrangeres 16 – 18.oktober. Alle turneringens partier spilles på trebrett med flotte trebrikker.

Årets turnering utvides med en runde og totalt blir det 7 runder. De tre første rundene blir hurtigsjakk, mens de fire siste rundene blir langsjakk. Her får deltakerne sjansen å få sin første Fide hurtigsjakk rating.

Turneringens profil fra tidligere år blir videreført der flere sterke damespillere blir invitert nettopp for å inspirere jenter/damer til å satse på sjakk. Brettet og brikkene til toppbordet er signert Judit Polgar fra Ungarn, som er verdens beste kvinnelige spiller. Sjakksettet er spesielt kjøpt inn siden turneringens ”ånd” er å inspirere jenter/damespillere.

Turneringens deltakere har mulighet å besøke ”Grottebadet” nord norges flotteste badeanlegg i fjell. Det magiske nordlyset er det også store sjanser for at deltakerne får oppleve.