Velkommen til Harstad og Advokatfirmaet Finn Chess International 2015!

GeneralsponsorNå er det kun få dager igjen til det braker løs med nok en turnering i Harstad. I skrivende stund er det hele 67 påmeldte, noe som må sies å være veldig bra. Vi har fortsatt godt med plass, så det er bare å
melde seg på hvis du enda ikke har gjort det. Nytt for året er at turneringen starter med hele tre hurtigsjakkrunder på fredag. Vi minner derfor om at det er mulig å stå over en av rundene. Husk å melde dette ved registrering. Merk at registreringsfristen går ut kl. 19.25 fredag 16. oktober!

I tillegg til flotte spillefasiliteter tilbyr vi en rikholdig kantine med både mat og drikke. Det er også mulig å kjøpe kaffekort for hele helgen. Det er altså ikke vits å ta med seg termos og matpakke:)

Skulle du være så uheldig å ikke finne frem, vennligst ta kontakt med oss på telefon, 90034284 (Stein) eller 48277910 (Nils).

Vel møtt til en heidundrende sjakkhelg i Harstad!