Sjakkurs for voksne.

chess-kingEr du en av de fem millionene over hele verden som tar deg et slag sjakk en gang i blant? Eller er du nysgjerrig på dette fantastiske spillet og kanskje ønsker å forstå litt mer av Magnus Carlsen partier?
Meld deg på sjakkurs!

Harstad Sjakklubb har tidligere i høst arrangert kurs for barn. Nå skal vi arrangere et voksenkurs over fem tirsdager. På dette kurset vil du få en fin innføring i det grunnleggende. Du vil få en plattform å ta sats i fra! Og så er det bare å hive seg uti det og begynne å spille sjakk på nettet eller i turneringer eller i klubb. For de som eventuelt har spilt mye sjakk, vil det bli et eget opplegg.

Dersom du ønsker å delta på kurset som starter tirsdag 10. november, trenger du kun å sende oss en sms eller ringe tlf. 994 19 500. Kurset koster kun kr 200,- Vi anbefaler alle sjakkinteresserte å delta. Vel møtt!

PS!

I forbindelse med promotering av kurset, vil noen av sjakklubbens medlemmer utfordre hobbyspillere på Kanebogen senter, førstkommende lørdag kl. 12.00 – 15.00. (7. nov) Her har du muligheten til å vinne et gavekort på kr 250,- hvis du beseirer klubbens representant. Lykke til!