Nytt sjakkurs for voksne starter opp 16. februar!

UntitledEr du en av de fem millionene over hele verden som tar deg et slag sjakk en gang i blant? Eller er du nysgjerrig på dette fantastiske spillet og kanskje ønsker å forstå litt mer av Magnus Carlsen partier? Meld deg på sjakkurs!

 

Harstad Sjakklubb har tidligere i høst arrangert kurs for barn. Nå skal vi arrangere et voksenkurs over fem tirsdager. På dette kurset vil du få en fin innføring i det grunnleggende. Du vil få en plattform å ta sats i fra! Og så er det bare å hive seg uti det og begynne å spille sjakk på nettet eller i turneringer eller i klubb. For de som eventuelt har spilt mye sjakk, vil det bli et eget opplegg.

Dersom du ønsker å delta på kurset som starter tirsdag 16. februar kl.18.00 – 20.00, trenger du kun å sende oss en sms eller ringe tlf. 994 19 500. Kurset koster kun kr 200,- og avholdes på Heggen Videregående Skole. Instruktør vil være Christer Eide. Vel møtt til sjakkurs!