Narvik Sjakklubb til topps!

Narvik 1 – Tromsø 3

Narvik 1 gikk som forventet til topps under årets Kretsmesterskap for lag. Førsteplassen ble sikret med seier over Tromsø 1 i siste runde. På vinnerlaget spilte Mikael Rølvåg, Torben Søraas, Kjell Ole Kristensen og Magnus Aanstad. Vi gratulerer! På andreplass kom Tromsø 1, mens Tromsø 3 kapret tredjeplassen foran Sortland 1 på fjerde.

Det har vært en flott helg i Harstad med mye god sjakk. Ekstra artig er det at lag som Tromsø 3 med en snittalder på rundt 15 år klarer å hevde seg i toppen mot de mer rutinerte spillerne. Vi legger også merke til at Sortland 1 var det eneste laget som klarte å kapre ett lagpoeng fra vinnerlaget fra Narvik.

Harstad Sjakklubb og kretsen takker for denne gang. For de tre øverste lagene venter nå NNM for lag i midten av mars. Da skal de konkurrere mot de beste lagene fra Finnmark og Nordland sjakkrets.