ADVOKATFIRMAET FINN CHESS INTERNATIONAL 2013

Årets turnering er terminfestet til 11.-13.oktober. Det er bekreftet og i løpet av kort tid vil det være mulig å melde seg på årets sjakkfest i Harstad.

Årets turnering blir i år internasjonal i tråd med Harstad Sjakklubbs hovedsponsor advokatfirmaet FINN. Harstad Sjakklubb kommer til å invitere sterke spillere til årets turnering.

 

SAMMENDRAG AV ADVOKATFIRMAET FINN CHESS INTERNATIONAL 2012

Harstad Sjakklubb er meget fornøyd med 66 deltakere i den internasjonale turneringen. Og i tilegg ble det arrangert en barneturnering med 17 deltakere. Med 83 deltakere er fjorårets turnering historisk sett en av de turneringene i Harstad som har samlet flest deltakere . Ekstra hyggelig med en så flott sjakkfest i 90 års jubileumet til Harstad Sjakklubb!

Turneringen samlet en stormester, to kvinnelige stormestere, seks internasjonale mestere og to kvinnelige internasjonale mestere. Deltakelsen kom fra Sverige, Finland, England, Romania, Estland og U.S.A.

Litt overraskende men hyggelig ble det norsk seier ved IM Torsten Bae. Han sikret i siste runde turneringseieren med en kort remis mot storfavoritten amerikanske IM(WGM) Anna Zatonshik(2498).

Her er noen artikler fra AFCI 2012: