Advokatfirmaet Finn Chess International 2016: Runde 1 – 3.

finnchess1Fredag kveld startet den femte utgaven av Advokatfirmaet Finn Chess International. Etter diverse forfall endte deltakerantallet på 60. Som ventet var det relativt få store overraskelser i de 3. første rundene som ble spilt med betenkningstiden 25 min + 10 sekunder tillegg. Dog gikk storfavoritt GM Pia Cramling (SWE 2464) på en liten smell allerede i første runde mot Edith Machlik (2053), da hun måtte nøye seg med kun remis. Etter 3. runder topper Kristian Stuvik Holm (2413), IM Kalle Kiik (EST 2402) og GM Heikki M.J. Westerinen (FIN 2302) alle med full pott og 3. poeng i Gruppe A.

I Gruppe B har Vladimir Shabalin (Sortland) inntatt førersetet alene med perfekt score og 3. poeng etter de tre første rundene. Hakk i hel finner vi Amir Keadana (Tromsø), Markus Slettmoen (Hamar) og Geirr Alén Ramussen (Sortland) alle med 2.5 poeng.

Fjerde og femte runde spilles lørdag klokken 10.00 og 16.00, da med 90 minutter + 30 sekunder tillegg som betenkningstid.

Masse bilder finnes på Facebook-sidene til Tromsø Sjakklubb. Foto: Anniken Vestby