Advokatfirmaet Finn Chess International 2016: Runde 6 og 7.

IM Kalle Kiik, GM Pia Cramling, IM Kristian Stuvik Holm og GM Heikki M.J. Westerinen.

IM Kristian Stuvik Holm (2413) innfridde til de grader da han gikk til topps i Gruppe A under helgens sjakkturnering i Harstad. Stuvik Holm avsluttet med remis mot GM Pia Cramling (SWE 2464) i runde 6 og seier mot Endre Machlik i runde 7. Han endte dermed opp med 6 poeng på totalt syv runder. Gratulerer!

IM Kalle Kiik (EST 2402) tok en solid andreplass med 5.5 poeng, mens GM Pia Cramling (SWE 2464) kapret tredjeplassen på kvalitet foran GM Heikki M.J. Westerinen (FIN 2302) og WGM Karina Ambartsumova (RUS 2280). Alle med 5 poeng.

Markus Slettmoen, Amir Keadana og Torbjørn Valvåg. Vladimir Shabalin var ikke tilstede når bildet ble tatt.

I Gruppe B gikk forehåndsfavoritt Amir Keadana (Tromsø) til topps med 5,5/7. Han sikret turneringsseieren med seier mot Svein Dale (1911) i runde 6 og remis mot Torbjørn Valvåg (Tromsø) i runde 7. Vladimir Shabalin (Sortland) som lå best an etter to dager tok kun et halvt poeng i dagens dobbeltrunde. Dette holdt likevel til andreplass, på kvalitet foran Markus Slettmoen (Hamar) og Torbjørn Valvåg som ble hhv. nummer tre og fire.

Harstad Sjakklubb ønsker å takke alle tilreisende for besøket og håper dere har hatt en flott sjakkhelg i Harstad. Om det blir en tilsvarende turnering til neste år vil tiden vise.

Det ligger enkelte partier ute på turneringsservice. I tillegg finnes det et busslast med bilder på Facebook-sidene til Tromsø Sjakklubb.

Takk til fotograf Anniken Vestby og turneringssleder Magnus Aanstad, for vel gjennomført turnering!