Praktisk info før start!

Med kun en uke til start, er det på tide med litt praktisk info. Advokatfirmaet Finn Chess International arrangeres for 6. gang, men som de fleste har fått med seg, er det første gang vi arrangerer turneringen vår på Thon Hotel. Vi gleder oss veldig til å ta ønske dere gode sjakkvenner velkommen til vår nye «lekestue».

Det er for øyeblikket 68 påmeldte, noe vi er veldig godt fornøyd med.

Overnatting
Thon Hotel meldte allerede for et par dager siden at de er fullbooket. Det betyr at du må ut på hotelljakt hvis du enda ikke har fått fingeren ut og bestilt rom. Du kan eventuelt høre med Thon hvis du ønsker å stå på venteliste.

Bespisning, drikke og bankett.
Hotellet vil selge Club Sandwich og juice på fredagskvelden til de som er sulten. På lørdag har vi inngått en meget god avtale med hotellet i forhold til felles middag. Entrecote m/tilbehør og dessert – samt kaffe hele helgen til kr 370,-. Det er ikke mulig å «skippe» kaffen for de som allerede nå var inne på den tanken :-) En person fra hver klubb får i oppgave å finne ut hvor mange som ønsker å delta på middagen.

Kaffekort for hele helgen er mulig å kjøpe til kr 100,- Det vil i tillegg være mulig å kjøpe kioskvarer i resepsjonen. Søndag er det planlagt en enkel gryterett for de som ønsker det.

Spilleplan:
Registrering åpner kl. 18.00. Siste frist for å registrere seg er kl. 18.45. Ønsker du å stå over en av hurtigsjakkrundene, må dette gis beskjed om under registreringen. De som ankommer sent har muligheten til å ta kontakt med turneringsleder, Magnus Aanstad, på telefon 994 12 785. I tillegg vil assistent, Martin Halsvik Larsen, være til disposisjon hvis det skulle være noe underveis i turneringen.

Fredag 29.09
Runde 1: kl. 19.15
Runde 2: kl. 20.30
Runde 3: kl. 21.45

Lørdag 30.09
Runde 4: kl. 10.00
Runde 5: kl. 16.00

Søndag 01.10
Runde 6: kl. 09.00
Runde 7: Senest 30 minutter etter runde 6.

Betaling av startkontingent
Vi tar imot kontanter på spillestedet. Minibank finnes like rundt hjørnet. Spillere/klubber som ønsker å betale startkontingent via bankoverføring, må merke betalingen med antall personer og klubb. Betaling gjøres til kontonummer: 4730.16.65063

Parkering
Hotellet har en del parkeringsplasser som man kan leie mot betaling. Må kjøpes ved innsjekk og kan ikke bookes på forhånd. Ellers så finnes det parkeringsplasser rett over gaten som har P-automat.

Kontakt
Ta kontakt med Stein Jensen på telefon 900 34 284 hvis du lurer på noe.

Påmelding og resultater
http://tournamentservice.com/invitation.aspx?TID=AdvokatfirmaetFinnChessInterna2017-HarstadSjakklubb

Velkommen til Harstad og 6. utgave av Advokatfirmaet Finn Chess International.