Advokatfirmaet Finn Chess International, 12. – 14. oktober 2018

Da har vi den glede å ønske alle våre sjakkvenner hjertelig velkommen til Advokatfirmaet Finn Chess International 2018! Som i fjor blir årets turnering arrangert på Thon Hotell Harstad. Det å ha spillelokale og overnatting på samme sted, er noe våre gjester forhåpentligvis setter pris på. Så sett av datoene 12. – 14. oktober og ta turen til Harstad. Vi garanterer at du vil få en flott og sosial sjakkhelg!

 

Nytt for året er at det blir 3 ratinggrupper. Blir det lav deltakelse i Gruppe C, vil den bli slått sammen med Gruppe B. Det vil dog bli premiert i to grupper etter endt turnering! Det blir også bankett i år. Den koster kr 400,- og inkluderer forrett og middag. I tillegg vil du få 15% rabatt på all mat kjøpt hos Egon i løpet av helgen. Dette gjelder kun for de som melder seg på banketten!!

Vi anbefaler at du leser vår fulle invitasjon her. Påmelding finnes hos turneringsservice.

Velkommen til Harstad og Advokatfirmaet Finn Chess International 2018!