Advokatfirmaet Finn Chess International 2018 er godt i gang!

Advokatfirmaet Finn Chess International er nå godt i gang. 64 spillere skal denne helgen kjempe om ære og berømmelse i Harstad. I Gruppe A er det beinhardt å hevde seg, noe flere av de lokale spillerne har fått erfare etter første dag en av turneringen. I toppen finner vi som forventet IM Sophie Milliet (FRA) og Irina Bulmaga (ROM) med full pott etter tre runder. En litt slapp start var det dog på disse to, da begge lå an til å tape første runde mot Mikael Rølvåg og Martin Halsvik Larsen.

I Gruppe B har Sortland Sjakklubb med Håkon Tonulltre og Vladimir Shabalin i spissen tatt kommando med full pott etter første dag. Disse to møtes i fjerde runde! I Gruppe C er det Sofie Kristine Ratama (Alta) og Lyberg Andre Wang (Narvik) som har tatt ledelsen, også de med full pott etter første dag.

Lørdag skal det spilles to runder med langsjakk Det blir spennende å se om tittelspillerne klarer å følge opp spillet fra fredag. Vi legger merke til at Edit Machlik (Tromsø) sto før dagens bombe med seier over IM Harriet V. Hunt (ENG) i runde 1.

Resultatlister

Bilder fra dag 1