KM for lag 2019: Tromsø I til topps, men flere fra Harstad leverte på hjemmebane!

Harstad Sjakklubb arrangerte Kretsmesterskapet for lag i Troms og Nordre Nordland helgen som var. 10 lag fra 4 forskjellige klubber stilte til start. Årets vinner ble Tromsø I. Narvik I endte på andreplass, mens Sortland I tok tredjeplassen foran snuten til Tromsø II på fjerde. Harstad I ble forøvrig nummer 6, mens Harstad II endte på 10. plass.

Partiet mellom Magnus Aanstad og Kurt Magnus Berg endte remis.

Kurt Magnus Berg med flere leverte sine saker

Dessverre ble det ikke noen topplassering for oss i Harstad, men flere av spillerne leverte flotte individuelle resultater. Kurt Magnus Berg som til daglig bor i Trondheim, reiste hjem for å delta under helgens arrangement. Tar jeg ikke feil er det ca 5 år siden han spilte sjakk, men for en helg han gjorde! Tre seire, to remiser og ingen tap setter sine spor i sjakkmiljøet. Spesielt det at han spiller remis mot Monica Machlik, en av Norges fremste kvinnelige sjakkspillere, viser bare hvilken styrke Kurt Magnus innehar. Nå satser vi på at han dyrker sjakken – og at han stiller til start under Finn Chess i oktober!

Johan Pettersen gjorde også en flott figur med 3 strake seire. I runde 2 nedsablet han selveste «Kokken» med sorte brikker. Stein Jensen gjorde det også brukbart med 2 seire og 3 remiser på førstebordet. Ingen store skalper, men absolutt godkjent!

Aktuelle lenker:

Resultatliste
Clono livepartier
Bilder på Tromsø sine facebook-sider
Omtale på Tromsø sine hjemmesider
Omtale på Sortland sine hjemmesider