Harstadsjakken BGP: En flott sjakkhelg for barn og unge.

Topp tre i barnesjakkturneringen: Håvard fra Harstad (2), Severin fra Tromsø (1) og Vidar JR fra Senja (3)

Parallelt med KM for lag ble Harstadsjakken BGP arrangert for de yngste spillerne. 21 barn fra Tromsø, Harstad og Senja spilte 12 runder hurtigsjakk på 2 dager. Mange av barna var nok ekstra spente da dette var deres ordentlige sjakkdebut når det kom til turneringssjakk. Ut i fra det som er rapportert, ser det ut til at alle hadde en kjempeflott sjakkhelg. Selv om det ikke alltid gikk veien, så ristet ungene fort av seg skuffelsen med å tape. På dette nivået skal sjakk være gøy, og resultatene kommer i andre rekke.

Takk til Anniken Vestby som tok turen nordover og var dyktig fotograf og turneringsleder for barnesjakken.

Les mer om barnesjakkturneringa på Tromsø sine hjemmesider.