Velkommen til Advokatfirmaet FINN Chess International 2019

Da har vi den glede å ønske alle våre sjakkvenner hjertelig velkommen til Advokatfirmaet FINN Chess International 2019! Som flere har fått med seg blir årets turnering arrangert på Heggen Videregående skole. Vi skulle gjerne vært på Thon Hotell i år også, men det lot seg ikke gjøre da deres konferansesal har blitt til treningssal. Uansett så blir det en flott turnering på Heggen VGS, med inviterte tittelspillere og en sosial profil, akkurat som tidligere turneringer. I tråd med turneringens profil er det gratis startkontingent for kvinnelige sjakkspillere. Dette for å inspirere jenter/damer til å fortsette med sjakk.

Tre damer på topp under fjorårets turnering.

I likhet med fjorårets turnering blir det tre ratinggrupper også i år. Vi syns det er viktig å ha et tilbud til alle sjakkspillere, uansett nivå man er på. I tillegg jobbes det med å få arrangert en egen barnesjakkturnering for de yngste. Dette må vi komme tilbake til.

Påmelding og annen info

Komplett invitasjon og påmelding finnes hos Turneringsservice. Der finner du også tilbud om rimelig overnatting hos vår samarbeidspartner Thon Hotell Harstad.

Bankett

Som i fjor blir det bankett på hotellet. Undertegnede har hverken meny eller annen info, men dette kommer om ikke så alt for lenge. Stay tuned!