Kretsmesterskapet for Troms og Nordre Nordland ble spilt i helgen

Sortland 1 mot Harstad 2

Kretsmesterskapet for lag i Troms og Nordre Nordland ble spilt helgen 17-19. januar på Heggen VGS med Harstad sjakklubb som arrangør. For første gang gikk Sortland til topps i et kretsmesterskap for lag. Harstad 1 ble nummer to, mens Narvik 1 ble nummer tre.

Sortland 1 gikk til topps

Martin Halsvik Larsen, Audrius Bitinas, Jon Fredrik Åsvang og Jonny Fredriksen var de fire utnevnte på Sortland 1 som skulle bringe hjem kretsmestertittelen til Blåbyen. Et sterkt lag med flere rutinerte spillere som duret gjennom mesterskapet med full pott og 10 av 10 mulige lagpoeng. Vi gratulerer!

På andreplass kom Harstad 1 med 8 lagpoeng. Fire lagseirer holdt ikke denne gang, men vi er godt fornøyd med helgens prestasjonen. På Harstad 1 spilte Stein Jensen, Johan Pettersen, Nils-Jakob Schjelderup og Robert Jakobsen. Narvik 1 var kanskje på forhånd den største favoritten til å vinne, men når et par av spillerne ikke var helt i form, ble det tilslutt en kamp om å bli nummer tre. På Narvik 1 spilte Mikael Rølvåg, Kjell Ole Kristensen, Magnus Aanstad, Odd Kjetil Selnes og Skjalg Rafnung.

Harstad 3 mot Sortland 2

Harstad 3 overrasket med fjerdeplass. 

Selv om de kun var rangert som nummer 7 før start, viste de at det bor mye sjakk i dette laget. En litt treg start på mesterskapet med 2 lagpoeng etter to dager var ikke akkurat det de håpet på. Men etter å ha slått hardt tilbake med seier i begge rundene på søndag skulle det tilslutt bli en flott fjerdeplass.

Harstad 2 tok 4 lagpoeng og ble nummer 8. Også det en flott prestasjon.

Aktuelle lenker

Rapport hos Sortland SK
Rapport hos Tromsø SK
Bilder på facebook
Clono Live-partier