Nils Jakob på Oslotur i helgen

Schjelderup på plass i Oslo. Foto: Tor-Ivar Ellingsen

Offerspill Grand Prix 2020 ble arrangert i Oslo, 24. – 26. januar. I den anledning pakket Nils Jakob Schjelderup kofferten, tok på seg finstasen og satte kursen mot hovedstaden for å spise kirsebær med de store gutta.

Selve turneringen ble spilt i en gruppe med tilsammen 100 deltakere. Fredag ble det spilt fire runder hurtigsjakk, før det var to runder langsjakk på lørdag og søndag. Nils Jakob ble til slutt nummer 44 med 50% score. Vinstpartiene kom mot lavere rangerte, mens tapene kom mot høyere rangerte spillere. Typisk «jojo-effekt» som man ser i slike turneringer med alle spillerne samlet i ett felt. Prestasjonen var omtrent som forhåndsrangeringen før start. Selv om det ikke ble noe topplassering denne gang, ble det sikkert en flott helg i hovedstaden med kompisbesøk og annet på programmet.

PS:

Flere spillere fra landsdelen deltok i denne turneringen. Tromsø SK kommer med fyldig rapport senere.

Aktuelle lenker:

Resultatliste
Hjemmesiden til Offerspill SK
Hjemmesiden til Tromsø SK