Nord-Norsk Mesterskap i Tromsø

Tromsø Sjakklubb ønsker alle hjertelig velkommen til Nord-Norsk Mesterskap 2020. Vi innfrir dermed garantien vår om å arrangere NNM, også i koronaåret 2020 siden ingen andre i Nord Norge har meldt seg til tjeneste i år. Turneringen spilles i år på Hotel Scandic Grand Tromsø den 06. – 08.november. Vi leier to store spillesaler på hotellet på til sammen 200 kvadratmeter og vi vil trolig kunne ta inn alle som ønsker å spille i klasse 1 og klasse 2. Vi setter i år grensen ved 64 deltakere – et fint sjakktall. Klasse mester vil få mellom 12-16 deltakere og er begrenset fordi antall runder i år er så få og vi ønsker en rettferdig vinner. Mesterklassen settes 1 uke før turneringsstart og en kan ikke melde seg på i Mester etter dette!

Scandic Grand Tromsø gir sjakkspillere et spesialtilbud på overnatting inkl. frokost:
Enkeltrom 800,-
Dobbeltrom 980 –
Trippelrom 1280,-

Telefonbestilling av rom: 77753777  | Email: grandtromso@scandichotels.com

Aktuelle lenker: