Vi minner om Advokatfirmaet FINN Rapid Chess, 15.-17. oktober!

Om knappe 3 uker skal det spilles hurtigsjakkturnering på Thon Hotel, Harstad. Vi har lagt opp til et skikkelig sosialt arrangement med hele 11 runder sjakk, bankett, mye fritid og ikke minst veldige hyggelige priser!

I motsetning til ordinære helgeturneringer blir det sen start både lørdag og søndag. Det betyr at du kan ta deg god tid til å spise en nydelig frokost på hotellet før du subber inn i spillelokalene for å spille hurtigsjakk. Perfekt for B mennesker!

! VI HAR NÅ ÅPNET OPP FOR 60 SPILLERE !

Rimelige overnatting

Vi har inngått prisavtale med hotellet, noe som betyr at du får en rimelig helg på Thon Hotel, Harstad. Benytter du bookingkode «29693693″ er du også med i trekningen av kr 600,-. Bestillinger gjøres på tlf. 77 000 800 eller e-post harstad@thonhotels.no.

Enkeltrom kr 785,- | Dobbeltrom kr 985,- | Trippelrom kr 1185,-

Alle prisene er per døgn og inkluderer frokost!

Sosialt arrangement betyr bankett på lørdagskvelden

Vi arrangerer bankett på lørdagskvelden med svært hyggelige priser (kr 400,-) på 3 retters meny! I tillegg håper vi å få til noe underholdning, samt at det vil være mulig å dunke lynsjakk. De som melder seg på banketten før lørdag 9. oktober får hele 15% på Egon hele helgen. Banketten starter kl. 20.30 og varer så lenge folket holder ut.

Påmelding: jestein@online.no

Tre retters meny

Invitasjon og påmelding

Du finner alt av detaljer hos Turneringsservice! Husk å booke rom, gjerne med bookingkode for å være med i trekningen av kr 600,-