Advokatfirmaet FINN Rapid Chess International 2022 – Praktisk info

Da er det omtrent en måned igjen til det braker løs i Harstad! Som dere alle vet spilles turneringen på Thon Hotel. Nytt for året er at vi flytter turneringen opp fra første etasje til Arena Nord-Norge i andre etasje! Harstads nye storstue åpnet februar 2021, med Norges råeste lyd og lys anlegg. Med et areal på 500 kvm blir det nok av plass å boltre seg på.

Betal startkontingent og meld deg på bankett

Vi har nå lagt ut betalingsinformasjon slik at du kan betale på forhånd og bare møte opp til turneringsstart. Vennligst merk betalingen med navn på spiller det gjelder for.

Kontonummer: 4730.20.45689 | VIPPS: #768037

OBS! Nytt kontonummer fra i fjor

Vi ønsker også at flest mulig får med seg banketten på lørdagskveld. Påmelding til banketten gjøres via Turneringsservice. Spørsmål kan rettes til Stein Jensen (jestein@online.no). Absolutt siste frist er satt til mandag 10. oktober! Etter dette garanterer vi ikke plass. Meny for kvelden:

Meld deg på banketten!

Årets startfelt er blant det sterkeste vi noen gang har hatt

Selv om vårt største fokus er på kvinnesjakken, har vi i år valgt å slippe til en norsk stormester på startstreken. GM Simen Agdestein tar turen nordover for å spille og delta på et opplegg på skolen. I tillegg kommer IM Sophie Milliet (FRA), IM Olga Zimina (ITA), WGM Laura Rogule (LAT) og WGM Jana Krivec (SLO).

Det blir virkelig noen nøtter for enhver å bryne seg på!

MELD DEG PÅ ÅRETS STORE HAPPENING I HARSTAD