Oppstart på sjakksesongen – sosial lynsjakkturnering på Milano

 

Harstad sjakklubb starter opp høstsesongen torsdag 24.8 kl. 19.00-22.00, med en sosial, uformell og uhøytidelig lynsjakkturnering på Milano Restaurant i Harstad!

Sjakkvelden er i stor grad lagt opp til at hvem som helst av sjakkinteresserte kan være med å spille sjakk, selv om du ikke er med i en sjakklubb.
Det deles dessuten ut gavekort på Milano, kr. 1000,-, 500,- og 250,-, som gis til de tre beste deltakerne som ikke er medlem av noen sjakklubb.
Kvelden blir uformell i så måte, da det er anledning for de som vil å ta en øl hvis de ønsker. Dette blir et forsøk på en liten light-kopi av den populære sjakkturneringen Sjakk & Øl som arrangeres på Sortland. Men hvem vet, kanskje dette kan bli noe vi satser på som et fast innslag i klubben mellom de ordinære klubbkveldene på Harstad Skole. Det er selvsagt også mulighet for fremmøtte å bare ta seg et parti sjakk eller se på lynsjakken.
NB! Turneringen er noe tilpasset den voksne delen av sjakkspillere, da noen kanskje blir å ta seg ei øl eller 2. Ungdom under 18 år er selvsagt også hjertelig velkommen, men foresatte bør informeres om på forhånd angående konseptet som er planlagt for kvelden.

Er du sjakkinteressert men ikke medlem i en klubb? Ta kvelden innom førstkommende Torsdag kl. 19.00!