Harstadspillere deltok under Blåbyen Grand Prix.

I helgen ble det arrangert sjakkturnering hos våre gode naboer i Sortland, Blåbyen. Fra Harstad deltok: Nils J. Schjelderup, Ødøn Toth Engegård, Odd Kjetil Selnes, Kjell Arne Carlsen, Christoffer Langseth og Idar Evenstad.

Selv med gode enkeltmannsprestasjoner ble det litt for ujevnt spill gjennom turneringen for våre lokale helter. I gruppe A spilte Nils, Ødøn og Odd Ketil. De endte på hhv. 18, 22, 30 plass. I gruppe B endte vår bestemann, Idar, på en grei 10 plass og en ratingfremgang på hele 54 poeng. Christoffer kom en 14 plass å fikk lagt til 41 nye ratingpoeng, mens Kjell-Arne ble nummer 16 og hadde en liten nedgang.

Turneringen ble vunnet av (A) IM Emil Hermansson, Alta, og (B) Sindre H. Natvig, Sortland.

Resultatlister, bilder etc. finnes på turneringens hjemmeside.