Advokatfirmaet FINN Chess International

Harstad Sjakklubb fyller 100 år! I den forbindelse ønsker vi å invitere deg til jubileumsturnering i Harstad, 14. – 16. oktober på Thon Hotel. Årets turnering vil i likhet med i fjor spilles som ren hurtigsjakk. Tradisjonen tro blir det prioritert å invitere kvinnelige tittelspillere for å inspirere kvinnesjakken!

Det skal spilles MANGE runder hurtigsjakk

Eneste forskjell fra i fjor er at vi øker med en runde. Det skal altså spilles 12 runder hurgisjakk denne gang med betenkningstid 25 minutter på hele partiet pluss 10 sekunder tillegg per trekk. Merk at det er mulig å stå over en av to runder på fredag. Dette må informeres om før turneringen starter!

MELD DEG PÅ ÅRETS STORE HAPPENING I HARSTAD

Betal startkontingent og meld deg på bankett

Vi har nå lagt ut betalingsinformasjon slik at du kan betale på forhånd og bare møte opp til turneringsstart. Vennligst merk betalingen med navn på spiller det gjelder for.

Kontonummer: 4730.20.45689 | VIPPS: #768037

OBS! Nytt kontonummer fra i fjor

Storstilt bankett

100 års jubileumet blir feiret med bankett på lørdagskvelden med svært hyggelige priser (kr 400,- for 3 retters meny). I tillegg satser vi på å få til noe underholdning, samt at det vil være mulig å spille lynsjakk. De som melder seg på banketten får 15% rabatt på Egon gjennom hele helgen! Banketten starter kl. 20.30 og avsluttes når siste mann eller kvinne kaster inn årene!

Påmelding til banketten gjøres via Turneringsservice. Spørsmål kan rettes til Stein Jensen (jestein@online.no). Absolutt siste frist er satt til mandag 10. oktober! Etter dette garanterer vi ikke plass. Meny for kvelden:

Meld deg på banketten!

Fly til Harstad

SAS, Norwegian, Flyr og Wideroe har direkteruter til Evenes lufthavn. Det er kun 35 minutter med flybuss til Harstad. Som regel er Norwegian og Flyr rimeligst og det lønner seg å være tidlig ute med å bestille flybilletter da flyene ofte er fulle.

Vi kan anbefale følgende avganger:

Fra Oslo/Gardemoen fredag 14.okt. kl. 08.55 ankomst Harstad/Narvik kl.10:35
Fra Oslo/Gardemoen fredag 14.okt. kl. 13.20 ankomst Harstad/Narvik kl.15:00
Harstad/Narvik søndag 16.okt, kl. 20:05 ankomst Oslo/Gardemoen kl. 21:50
Harstad/Narvik mandag 17.okt. kl. 06:35 ankomst Oslo/Gardemoen kl. 08:20
Harstad/Narvik mandag 17.okt. kl. 11:05 ankomst Oslo/Gardemoen kl. 12:50

Aktuelle lenker:
– Påmelding og komplett invitasjon hos TS

 

Resultater fra tidligere turneringer:

Legger ved noen artikler fra tidligere AFCI arrangement.