Advokatfirmaet FINN Rapid Chess International 2023, 13. – 15. oktober

Vi gjentar suksessen og arrangerer nok en hurtigsjakkturnering med internasjonalt preg over seg. Tradisjonen tro blir det prioritert å invitere kvinnelige tittelspillere fra inn- og utland for å inspirere kvinnesjakken! Får vi en kvinnelig vinner?

Årets turnering skal i likhet med i fjor spilles i storsalen på Thon Hotel, Harstad. Vi garanterer flott spilleforhold med romslig plass og gode lysforhold. Ser vi deg der?

Mange runder skal spilles

Det skal spilles totalt 11 runder med en betenkningstid på 25 minutter pluss 10 sek/tillegg per spiller. Dette er en runde mindre enn i fjor, noe som gir oss litt mer rom mellom rundene til å dobbeltsjekke at alt er korrekt. Merk at det er mulig å stå over en av to runder på fredag. Dette må informeres om før turneringen starter!

 

Meld deg på årets internasjonale turnering i Harstad!

 

Overnatting på hotellet

Vi har inngått prisavtale med Thon Hotel: (tlf. 77 000 800) Bestill rom med referanse: 30038332 til harstad.booking(a)olavthon.no, gjerne med kopi til jestein(a)online.no.

Enkeltrom kr 875,- per natt inkl. frokost | Dobbeltrom kr 1075,- per natt inkl. frokost

Ønsker du å bli i regionen lenger? Da kan vi med glede informere om at prisene gjelder fra 11. okt til 17. okt, noe som gir en mulighet til å forlenge oppholdet til svært gunstig pris.

Startkontingent

Vi har nå lagt ut betalingsinformasjon slik at du kan betale på forhånd og bare møte opp til turneringsstart. Vennligst merk betalingen med navn på spiller det gjelder for.

Kontonummer: 4730.20.45689 | VIPPS: #768037

Fly til Harstad?

SAS, Norwegian og Wideroe har direkteruter til Evenes lufthavn. Det er kun 35 minutter med flybuss til Harstad. Som regel er Norwegian rimeligst og det lønner seg å være tidlig ute med å bestille flybilletter da flyene ofte er fulle.

Merk at Norges Sjakkforbund har inngått sportavtale med Wideroe.

 

Aktuelle lenker:

Invitasjon og påmelding hos TS
Advokatfirmaet FINN Rapid Chess International 2022